Vores mission

Vi mener, at spørgsmålet om konkurrenceevne og bæredygtig udvikling har sin centrale rolle i en effektiv forvaltning af energi og i valg af kilder, hvorfra den kan udledes.

Udfordringen for konkurrenceevne i de kommende år vil blive spillet om organisationernes evne til at styre deres aktiviteter mod en model for bæredygtig udvikling gennem:

  • den fortsatte virkning af stigende energieffektivitet,
  • reduktionen af ​​brugen af ​​energi fra fossile kilder gennem integration i produktionscyklussen af ​​planter, der bruger energi produceret fra vedvarende energikilder,

På denne måde opnår de en væsentlig reduktion af klimaændrende gasser og derved opretholder et moderne industriers etiske værdier.

For at nå disse mål mener vi i ELYSIA, at det først er nødvendigt med projekter der sparer energi og bruger det mere effektivt - da energibesparelsen er vedvarende energi, der kræver mindre investeringer så integreres i den industrielle processteknologi, der er egnet til produktion af energi fra vedvarende energikilder.

For hvert projekt vurderer vi omhyggeligt den økonomiske rentabilitet og miljøets bæredygtighed og den tekniske kvalitet af det færdige arbejde. Disse er vigtige elementer for at nå vores mål: forbedre kundeydelsen og opnå vores miljøopgave / kald.

Om os

ELYSIA S.r.l. blev etableret i 2012 som ESCO, og dets mission er at integrere konsulenttjenester, der leveres med miljømæssig bæredygtighed med kvalificerede tekniske interventioner rettet mod energieffektivitet og besparelser i civile og industrielle rammer.

I 2013 blev det en del af 2A GROUP, som dermed også blev i stand til at yde den tekniske support af fagfolk, der arbejder som en del af gruppen: 2AENGINEERING S.r.l., 2A ECOGESTIONI S.r.l. og 2A TECH S.r.l.

Derfor er ELYSIA et ungt selskab med dybe rødder og kan stole på stærk faglig ekspertise i synergi med sine aktiviteter.

ELYSIA-teamet er en gruppe af specialister, der er parat til at arbejde inden for energieffektivitet og vedvarende energikilder, der starter med feasibility-undersøgelsen op til gennemførelsesfasen gennem projektledelsesaktiviteter.

Holdets kapacitet til at fungere med en effektiv og praktisk tilgang mod vores teknikers knowhow og samarbejde med parter og leasingselskaber i effektivitetssektoren gør Elysia til den ideelle partner til at starte et energiforbedringsprojekt

ELYSIA arbejder for små, mellemstore og store private og offentlige organisationer. At stole på os betyder at starte en ny vej uden tvivl og usikkerhed, som normalt er en del af nye veje.

Hvorfor navnet ELYSIA

Dette er navnet på det nysgerrige havdyr, som lærte fra planter for at udvikle fotosyntese til gavn af solenergi.

Evnen til at tilpasse, energibesparelser og effektivitet er instrumenter til overlevelse og bæredygtig vækst.

Vores mærke