Vores mission

2A TECH - en del af 2A GROUP - er det firma, der håndterer støtte til hovedentreprenørerne af store jernbane- og anløgsarbejder, og tilpasser koordinerings- og sikkerhedsstyringsstrukturen for at sikre en optimering af den tid, der kræves for at gennemføre projekter. Vores arbejde indebærer et indgående kendskab til systemer og delsystemer, som vores operatører interagerer med for at skabe ad hoc-betingelser også for de udførte processer og tests.

Om os

Hovedentreprenøren af ​​større arbejder, som f.eks. entreprenører, der bygger førerløs Metro, overdrager til os alle de funktioner, der er nødvendige for at overholde de forudsætninger, der er nødvendige for udførelse af arbejde i sikkerhed, såsom forvaltningen af ​​arbejdstilladelser , tunnelindgange, energisystemer, planlægnings- og koordinationsmøder

Vi hjælper vores kunder i alle faserne op til den endelige levering af projektet, også ved at styre en række aktiviteter samtidigt sammen med de tilhørende systemer og delsystemer. Vi yder også en vedligeholdelsestjeneste, som giver vores produkt en gyldighed ved overdragelsen fra byggefasen til den efterfølgende drifts fase.

Vi griber ind både på et ingeniør- og driftsniveau, arbejder sammen med operativt personale sammen med et team af ingeniører og bruger specifikt udstyr.

Vores struktur har også et brugerdefineret it-værktøj, der er i stand til at styre alle mulige scenarier for kunder og opdatere dem inden for 24 timer med status på operationer og aktiviteter.

Et foreløbigt møde og et besøg på stedet, hvor det aftales, hvilke tjenester vi er forpligtet til at levere. Med hensyn til rådgivning vil dette sikre en optimeret udvikling af tjenesten for at nå mål.

Vores mærke