Vores mission

2A ENGINEERING arbejder sammen med kunderne for at garantere en perfekt ydelse og maksimal tilfredshed gennem design og avanceret teknisk rådgivning med en miljøvenlig tilgang.

Om os

2A ENGINEERING er i øjeblikket et førende selskab i Italien med speciale i konsulenttjenester om arbejdssikkerhed, site management, professionel træning, energi og elektrisk design og forvaltning af tekniske anliggender generelt

Etableret i 2006 og er nu et tæt team af unge teknikere, der ønsker at tilbyde globale konsulenttjenester i HSE-verdenen.

Vi tror på de tjenester, vi tilbyder, og kundetilfredshed er vores drive

Vores fortsatte vækst har givet os mulighed for at etablere og erhverve andre virksomheder, der i øjeblikket opererer som led i 2A-koncernen: 2A ECOGESTIONI srl, ELYSIA srl og 2A TECH srl.

Vi arbejder for at sikre, at 2A ENGINEERING bliver en pålidelig partner for alle kunder, der måler kvaliteten af ​​deres service mod den skabte merværdi: for os er kundeloyalitet beviset.

Omhyggelig faglig forberedelse af 2A engineering konsulenter er grundlaget vi bygger vores aktivitet og vores pålidelighed på. Vi tror på behovet for stramt udvælgelse af personale og intensiv og løbende uddannelse; vores ekspertise er vores styrke.

Vores mærke