Vores mission

2A ECOGESTIONI tilbyder virksomheder og offentlige institutioner en innovativ service på miljøkonsulentmarkedet for effektivt at tackle udfordringen med bæredygtig udvikling med avancerede midler.

Om os

I dag er 2A ecogestioni et førende selskab i Italien med speciale i miljø og arbejder med forsknings-, certificerings- og uddannelsesinstitutioner for at søge innovative styringsstrategier, nemlig dem, der sigter mod en bæredygtig udvikling.

Vores erfaring og vores ekspertise kommer fra mange områder. Vores erfaring spredes over mere end 20 år, hvilket kulminerer i kompetence hos fagfolk, der opererer inden for andre virksomheder, en del af 2A-gruppen: 2A ENGINEERING srl, ELYSIA srl, 2A TECH srl.

Vi arbejder for at sikre 2A ECOGESTIONI bliver en pålidelig partner for alle kunder, der måler kvaliteten af ​​tjenesten mod den merværdi, der skabes: for os er kundeloyalitet beviset.

Vores kunder vælger 2A ECOGESTIONI, fordi vi er en pålidelig partner:

  • vi ved, hvordan de kan løse deres problemer, samtidig med at deres interesser sikres
  • vi sætter vores omdømme til deres tjeneste
  • vi står til deres rådighed på lang sigt

Den omhyggelige og professionelle forberedelse af 2A ECOGESTIONI konsulenter er grundlaget vi bygger vores forretning og vores pålidelighed på. Vi tror på behovet for stramt valg af personale og intens og løbende uddannelse: vores ekspertise er vores styrke.

Vores mærke